Csabina Zoltán

 

Okleveles matematika-fizika szakos középiskolai tanár

(Kossuth L. Tudományegyetem, 1979.)

 

1991-ben a Székesfehérvári Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány egyik létrehozója, munkatársa, 1996-től igazgató helyettese.

 

Rendszeres résztvevője, illetve témavezetője az alapítvány által készített térségfejlesztési, vidékfejlesztési koncepciók és programok, ipari parkokkal kapcsolatos tanulmányok kidolgozásának, hazai és EU-s pályázatok készítésének.

 

A Megyei Területfejlesztési Tanács munkabizottsági tagjaként és a Regionális Fejlesztési Ügynökség szakértőjeként pályázati kiírások előkészítője, illetve pályázatok bírálatát végzi. 2001-től a Tempus Közalapítvány Minerva programjának szakértője, ahol EU-s pályázatok bírálata a feladata.

 

1994-től távoktatási szakember (Veszprém, Stockport, Leuven), ettől kezdve folyamatos közreműködője a főiskola (és más intézmények) távoktatási projektjeinek, mint tanácsadó testületi tag, illetve tananyagok szerzője, tutora. Ezen belül a marketing és főként a projektmenedzsment szakértője, e témákban a főiskola által gondozott projektek keretében számos távoktatási tananyag kidolgozója.

 

 

Az előadás címe: Pályázatok és projektek: kulcs a sikeres pályázáshoz